Na het succes van de Hoof-Tite COLD lijm, 210 ml, welke erg geliefd is bij klauwbekappers voor gebruik in de koudere periodes (temperatuur onder 18 graden), introduceren we nu de Hoof-Tite HOT lijm, 210 ml. De Hoof-Tite HOT lijm is nu op de markt op speciaal verzoek van onze klanten die ook al met de COLD werken. De cartridge en de mengtips zijn hetzelfde als gebruikt worden op de Hoof-Tite COLD. Hoof-Tite HOT, 210 ml is ideaal voor gebruik bij temperaturen boven de 18 graden Celsius. Onder de 18 graden is ook mogelijk, maar dan raden wij wel aan om een warmhoudbox te gebruiken.

Graag eens uitproberen? Dat kan met onze “Try-out kit HOT”. U heeft dan 3 cartridges and 30 mix tips waarmee u het product kunt uitproberen. Om te bestellen gebruikt u code: 130504147 en neemt u contact op met uw contactpersoon of stuur een email naar: info@cowcare.eu .

Hoof-Tite-HOT