Afgelopen week mocht CowCare de derde 8001 hydraulische klauwbekapbox afleveren bij Damink Agrarische Dienstverlening in Twente. Sinds 2012 werken wij samen en wij hebben Damink zien groeien op het gebied van klauwverzorging in een markt die al redelijk vol is met klauwverzorgers. Om dat te verwezenlijken zijn allereerst goed ondernemerschap nodig en service, kwaliteit en kennis voor de klanten. Dit alles is aanwezig bij Damink en daarom staan vanaf nu ook 3 klauwbekapteams klaar voor hun klanten.
De 8001 bekapbox heeft enkele extra opties: een extra bediening voor de buikband aan de rechterzijde, afstandsbediening voor het fronthek, een extra RVS opbergbox op de achterdeur, CowCare metalen pootschelpen voor en achter en een langere rubber mat op de vloer.
Wij wensen Damink veel werkplezier met de nieuwe bekapbox!
Meer informatie over deze bekapbox kunt u hier vinden: 8001 hydraulische klauwbekapbox
Damink-new-hoof-trimming-crush-800-1