Op dit moment hebben we een Alu-Hooftrimmer  CC01 te huur. De CC01 is uitgerust met alles wat nodig is voor een professionele klauwverzorger. Grote as (Nederlands kenteken), verkeerslichten, 5 functie afstandsbediening, hydraulische functies voor de poort, lift, buikband, voorpoten, achterpoten, achterpoort. LED werklampen, grote aluminium poorten met deuren erin, W vorm etc  etc.

De CC01 kan worden verhuurd aan elk land in de Europese Unie. De Alu-Hooftrimmer  CC01 verkeert in uitstekende staat en volledig gecontroleerd. De CC01 is uitgerust met een nieuwe grote hydraulische as en geïntegreerd remsysteem, waardoor het mogelijk is om binnen 1 minuut in de stal te worden geplaatst. Meer informatie over de box vindt u hier: Alu-Hooftrimmer CC01

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw persoonlijke manager of contact opnemen met het hoofdkantoor via  Whatsapp  00371 2917 2713 of e-mail  info@cowcare.eu